Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Meer dan 100 jaar fris gestoomde en gewassen kleding en textiel

Welkom bij Ambassade Textielreiniging, dé Haagse stomerij die al meer dan 100 jaar fris gestoomde en gewassen kleding en textiel verzorgt. Van het stomen van gordijnen en wassen van tafellinnen tot het strijken van overhemden: Bij Ambassade Textielreiniging bent u aan het juiste adres

Als gerenommeerd lid van Netex (de brancheorganisatie van Nederlandse textielbedrijven) bieden wij u een hoge standaard kwaliteit. Dit draagt ertoe bij dat u langer van uw kleding kunt genieten als u het bij ons laat stomen. Zonder dat u zelf hoeft te wassen en strijken.

Heeft u geen tijd of gelegenheid om naar ons toe te komen? Dan komen wij uw stoom- en wasgoed afhalen en bezorgen in Den Haag en omstreken. Klik hier voor meer info, of bel ons op 070-3458063
Uw gemak is onze belangrijkste motivatie om iedere dag opnieuw voor u het beste uit uw stoomgoed te halen.

Ambassade Textielreiniging reinigt al meer dan 100 jaar kleding en textiel voor zowel bedrijven als particulieren. In de loop der jaren is het team overgegaan van vader op zoon en nu staat de 3e generatie aan het roer.

Rolf vormt het kloppend hart van de organisatie. Met zijn jarenlange ervaring in de textielreiniging weet hij precies hoe vlekken uit uw kleding te halen. Hij werkte vroeger onder zijn vader bij Ambassade Textielreiniging en is nu eigenaar van dit mooie bedrijf.

Op de hoofdvestiging aan de Loosduinenseweg staat ook een enthousiast team klaar om bedrijfskleding, tafellinnen, gordijnen en dekbedden te reinigen. Natuurlijk kunt u ook hier terecht voor het stomen van uw colbert of pantalon.

Schuiven naar boven