Diensten

Diensten

Wat doen wij

Vlekken zien we niet graag in kleding of textiel. Hoewel een vlek vaak de aanleiding is om textiel te stomen, adviseren wij bepaalde textiel of kleding met regelmaat te laten reinigen, ook als er geen vlek zichtbaar is. Hierdoor kunt u langer genieten van de kwaliteit van uw textiel.

Voor ieder soort textiel is er een ander reinigingsadvies...

Gordijnen, vitrages, bankhoezen en tapijt

Gordijnen en vitrages kunt u het beste mooi houden door ze 1 keer per jaar te laten stomen. Ambassade Textielreiniging komt de gordijnen en vitrages bij u thuis van de rails halen. Nadat alle gordijnen en vitrages zijn gereinigd, zorgen wij dat alles weer netjes op de rails hangt. Wordt er bij u in huis gerookt, dan adviseren wij de frequentie van het reinigen te verhogen.

Bankhoezen en tapijten kunt u ook bij ons brengen voor reiniging. Hoewel in donkere bankhoezen vlekken niet snel zichtbaar zijn, adviseren wij deze wel met regelmaat te reinigen. Ongemerkt gaat er veel stof en vuil in het textiel zitten. Ons advies hierbij is minimaal 1 keer per jaar laten reinigen.

Damast tafellinnen

Mooi linnen verzorgen wij graag. Niet voor niets sturen onze klanten hun tafellinnen vanuit heel Nederland naar ons toe. Wij zorgen dat de vlekken uit uw tafellinnen gaat en uiteraard dat u het mooi gesteven weer ontvangt. De scherpe vouwen laten uw gasten zien dat u met zorg uw tafellinnen heeft uitgezocht.

Rok wit en smokingoverhemden

Na een gala of ander feest is het altijd lastig om het rok wit en de smokingoverhemden netjes gesteven in de kast te krijgen. Vooral de boorden vragen om speciale aandacht. Ambassade Textielreiniging weet als geen ander hoe de boorden van deze overhemden mooi gesteven moeten worden.

Bruidskleding

De mooiste kleding draagt u op de mooiste dag van uw leven. Toch is het jammer dat u deze kleding daarna niet meer draagt. Wij stomen uw bruidskleding weer netjes en verpakken deze in een speciale hoes, zodat u langer kunt genieten van deze mooie kleding ter herinnering aan de mooie dag.

Suède kleding

Suède is een van de lastigste textielsoorten om te reinigen. Het vergt een bepaalde methode van reinigen die niet iedereen beheerst. Ambassade Textielreiniging biedt u de mogelijkheid om uw suède kleding te laten reinigen. Ons advies bij een vlek: niet wrijven, maar breng het zo snel mogelijk naar ons toe. Wij doen ons best om uw suède kleding er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Ski kleding

Na een heerlijke skivakantie is het bij de wasmachine dringen geblazen, u wilt alle skikleding wassen. Na een periode van intensief gebruik wilt u het daarna meteen opbergen voor volgend jaar.Daar biedt Ambassade Textielreiniging u het volgende voor: wij reinigen uw (donzen) ski-jacks en –broeken en leveren deze verpakt bij u thuis af.

Beddengoed (dekbedden, moltons)

Dekbedden en moltons zijn vaak erg groot en passen niet altijd in uw wasmachine. De machines bij Ambassade Textielreiniging zijn groter en kunnen daardoor uw beddengoed weer beter reinigen. Wij adviseren u om dit in het voorjaar of de zomer te laten doen, dan heeft u zelf ook minder snel het beddengoed nodig om het warm te krijgen in bed.

Uw alledaagse wasgoed

Na een heerlijke skivakantie is het bij de wasmachine dringen geblazen, u wilt alle skikleding wassen. Na een periode van intensief gebruik wilt u het daarna meteen opbergen voor volgend jaar.Daar biedt Ambassade Textielreiniging u het volgende voor: wij reinigen uw (donzen) ski-jacks en –broeken en leveren deze verpakt bij u thuis af.

Schuiven naar boven